Anno-Art 

 

 

Tilbage til "behandlinger"

 

TRANSFORMATIONS-HEALING

 

Hvordan ubevidste og destruktive følelser i underbevidstheden ændres til positiv bevidsthed.

 

Ubevidste og destruktive følelser i underbevidstheden styrer mange menneskers liv uhensigtsmæssigt. Ved at spørge kroppen og underbevidstheden om, hvor årsagen ligger, og bearbejde den der, kan følelsen ændres til nyttig positiv bevidsthed. Det giver dig frihed til at være den, du inderst inde er.

 

Mange mennesker går rundt med drømme og forestillinger, de ikke får gennemført, fordi gamle indlærte mønstre styrer deres liv. De handler f.eks. ud fra angst, mindreværd eller udfører handlinger ud fra, hvad man tror andre forventer eller reagerer.

Her vil en følelse af at ville noget andet være lettest at ignorere. Mange bliver ulykkelige og syge, når de ikke følger deres indre impulser, og gør det de dybest set har lyst til.

 

Ved at spørge din krop, og dermed de følelser der sidder i underbevidstheden, hvorfor de er der, vil din underbevidsthed give lige præcis det svar, du har brug for.

 

Underbevidstheden kan føre dig tilbage til barndommen eller tidligere liv. Du kan komme i kontakt med og kommunikere med afdøde og åndelige vejledere eller få vist en situation der giver mening. Når underbevidstheden har givet svar på, hvor følelserne kommer fra og forstået dem, kan det vendes til en styrke for dig. Du fik lært en ny følelse at kende, men lader dig ikke mere styre af den.

 

Alt det, der vises for dig i transformationshealingen, giver en større forståelse for, hvem du er, og hvorfor du er i den nuværende livssituation. Det kan give svar på, hvorfor du har valgt at komme til Jorden i dette liv.

De fleste vil efter transformationshealingen stå ved sine følelser, tage ansvar for dem og handle derefter. Det giver dem frihed til at være lige præcis den, de er, og stå ved sig selv.

 

---o0o---


"Og så vil jeg også endnu en gang takke for den transformationshealing du gav mig for et stykke tid siden. Det var en meget stor oplevelse for mig, og hjalp mig i den grad ovenpå efter den hårde periode jeg havde været igennem. Jeg kan varmt anbefale andre at prøve sådan en behandling. Det er meget trygt og dejligt at komme hos dig. Tak fordi du er lige der!"

 

 

 

    

Hvordan foregår det?

Vi starter med en god snak om DIG, og hvordan du har det, så jeg har lidt redskaber at arbejde med under behandlingen bagefter. Gør dig gerne tanker om dine forventninger til resultatet af behandlingen.

 

Bagefter ligger du på briksen med et tæppe over dig, og slapper godt af. I fællesskab arbejder vi os ned i underbevidstheden på den måde, at jeg hele tiden guider dig, spørger hvad du oplever, og fortæller hvordan du skal håndtere det ud fra de svar, du giver mig. Du er altså ved bevidsthed hele tiden, og i dialog med mig.

 

Behandlingen tager ca. 1 time,
måske mere.
Beregn ca. 2 timer til hele forløbet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anno-Art.dk v/Annette Olsen