Anno-Art 

 

 

Tilbage til "behandlinger"

TANKEFELT-TERAPI (TFT)


TFT er utrolig efftektiv. Du oplever næsten omgående lindring fra dine kvaler og lidelser. Behandlingen lader endvidere til at holde. Og du behøver ikke at tale om dine problemer, hvilket ofte opleves som en lettelse, da det er smertefuldt at tale om smertefulde oplevelser og følelser, hvilket iøvrigt ofte afholder folk fra at søge hjælp.

 

Om tankefeltterapi
Tankefeltterapi, eller TFT, er en revolutionerende, sikker, hurtig og kort terapi form, som er blevet udviklet og tilpasset over de sidste 20 år af den amerikanske psykolog, Dr. Roger Callahan. I tankefeltterapi bliver du bedt om at tænke på problemet, som ofte er en angst, en fobi, et traume, savn, sorg eller følelser som vrede, depression eller fysisk smerte. Behandling med tankefeltterapi består af stimulering (tappe eller banke) i en særlig rækkefølge på meridian punkterne på kroppen. Disse punkter er almindeligvis kendt som akupunktur meridianerne. Tankefeltterapi er en naturlig, medicin-fri tilgang med hurtige resultater, som kan dokumenteres med hjerterytme variations måling.

 

En hurtig metode
TFT er en meget hurtig metode til behandling af psykologiske problemer, og der kræves ofte kun få minutter til at opnå den ønskede forandring, som sædvanligvis er vedvarende. En fuld TFT behandling varer normalt 60-90 minutter afhængig af problemet. 1-3 behandlinger er tilstrækkeligt til de fleste almindeligt kendte psykologiske og følelsesmæssige problemer.

 

En naturlig metode
Når TFT anvendes til at løse problemer, behandles den grundlæggende årsag til problemstillingen. Kroppens energisystem bliver afbalanceret, og negative følelser sættes fri. Dermed bliver der skabt adgang til, at kroppens naturlige helbredelsesevne kan sætte ind.

 

Eksempler på problemer behandlet med TFT
*  Angst og panik – at give slip på angst og bekymring
*  Misundelse, jalousi og “kærlighedssorger”
*  Depression
*  Tvangstanker og besættelse
*  Akutte traumer
*  Vrede og raseri
*  Sorg
Angst for at tale til forsamlinger
*  Højdeskræk
*  Flyskræk
*  Tandlægeskræk, angst for scanning og andre medicinske procedure
*  Alle almindelige fobier
*  Lavt selvværd

 

 

 

    

Hvordan foregår det

Vi Starter med en kort snak om dine problemer, for at finde frem til den/de følelser der ligger bag og dermed skal behandles for.

 

Vi sidder på 2 stole overfor hinanden. Du tapper selv på de punkter, vi skal bruge. Jeg viser hvordan og sidder og gør det samme lige overfor dig.

 

Jeg supplerer TFT med clairvoyancen, som jeg bruger til at guide mig til "sagens kerne".

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anno-Art.dk v/Annette Olsen