Anno-Art 

 

 


GUIDET FÆLLES-MEDITATION

 

 

 

Meditation er

* I højere grad en oplevelse, end noget du gør.

* I højere grad en proces end en præstation.

* I højere grad en fortsat indre rejse end en destination.

* Brug den nødvendige tid.

* Vær tålmodig med dig selv.

 

Meditation fremmer klarsyn, indsigt, overskud og den indre ro.

Den kan bruges som en god start på dagen, afspænding efter arbejde, til at øge fokus, energi og din koncentration.

 

Meditation er også en god øvelse for den, der øver sig i visualisering og clairvoyance.

 

Det er altid en fordel at starte med at meditere sammen med andre. Det er også en anderledes oplevelse for den erfarne, da vi som gruppe har en anden og større energi at arbejde med.

 

Guidet fælles meditation 

Disse aftener er for dig, der vil motionere sindet, og gerne vil guides personligt og nyde den energi der opstår, når vi sidder flere sammen og mediterer.

 

Jeg guider 2-3 meditationer hver gang med henblik på, at du opnår indre ro og større velvære. 

 

Hver gang øves der i grundlæggende stille-meditation, med lys og energi, og guidet meditation der vil komme omkring afbalancering af krop og sind (chakra), healingsenergien, antistress, visualisering m.m

 

Vi mediterer siddende og til passende musik.

Varighed ca. 1-1½ time.

 

Gruppen er forbeholdt de tilmeldte, men åben for gæster. Ring og hør om der er afbud/ledige pladser.

 

Når jeg guider dig ud i meditationen, er min fokus altid 100% på dig, og på at alle kommer godt tilbage og ud af meditationen igen.

 

---o0o---

 

"Kære Annette.
Jeg er lige kommet hjem efter 6. og sidste fælles meditationsaften hos dig, og vil gerne sige TUSIND tak for nogle super dejlige og givtige aftener. Det har givet mig utrolig meget ro indeni. Jeg trængte virkelig til det! Jeg håber du vil lave et hold mere, for det blir da helt svært at undvære..

Og så vil jeg også endnu en gang takke for den transformationshealing du gav mig for et stykke tid siden. Det var en meget stor oplevelse for mig, og hjalp mig i den grad ovenpå efter den hårde periode jeg havde været igennem. Jeg kan varmt anbefale andre at prøve sådan en behandling. Det er meget trygt og dejligt at komme hos dig. Tak fordi du er lige der!"

---o0o---

"Jeg har været meget glad for at være med på meditationsholdet. Det var både afslappende og også energiopfyldende. Atmosfæren var varm og tryg. Jeg var især glad for mit "personlige sted". Det har vist sig at fungere ude i den "virkelige verden", når der opstod kaos og uro. Spændende med tegneterapien og den efterfølgende meditation. Alt i alt en god oplevelse."

---o0o---

"Jeg deltog i meditation 4 gange, og det var en dejlig oplevelse. Annette brugte forskellige meditationer. Jeg fandt 2, som jeg er blevet meget glad for og stadig bruger.
Resultatet er indvendig ro. For mit vedkommende oplevede jeg små gaver, der kom til mig. Vi kunne fortælle om vores oplevelser, hvis vi havde lyst. Det vi oplevede var tit meget forskelligt og spændende. Vi var både nogle, der havde prøvet det før, og andre der aldrig havde prøvet at meditere. Men vi var alle enige om, at det var fantastisk godt, og tiden fløj af sted.
Jeg har også benyttet Annette som healer, hvor jeg blev mere smertefri og hjulpet videre i mit liv."

 

 

 

 

    


Guidet Fællesmeditation

NYT HOLD
starter ?


 

Start
2011

Hvor
Vennemosevej 65
Abild
6270 Tønder

Hvornår
xxxdag i lige/ulige uger
kl. 19-20


Varighed
6 gange

 

Pris
500 kr.

Læs mere om meditation i artiklerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anno-Art.dk v/Annette Olsen