Anno-Art 

 

 

Tilbage til "behandlinger"

BAGGRUND
Hvem er Annette

I dag, hvor jeg har arbejdet meget med mig selv og min udvikling i mange år, kan jeg se, hvordan mine evner har været med mig hele livet.

NÅR JEG ARBEJDER,  mærker jeg energierne omkring mig, mærker dine smerter og hvor på kroppen de er, mærker din sindsstemning, derfor er det altid nemt for mig at sætte mig i dit sted og ha' forståelse for dit problem.
Dette er een måde for mig, at bruge clairvoyancen til at guide mig i mine behandlinger.

Jeg mærkede det for alvor, i de dage, hvor jeg gik til studentereksamen. Jeg rystede af kulde og forbandt det uden videre med nervøsitet. Siden dengang mærkede jeg af og til denne kulde, og hver gang forbandt jeg det med at være nervøs. Til sidst havde der været en del situationer (de fleste) hvor jeg rystede på hovedet og tænkte, "der er da ikke noget at være nervøs over her".

Da jeg var yngre, kunne jeg ikke forstå at andre folk ikke kunne se tingene som jeg og vide, hvad der ville ske hvis de gjorde det ene frem for noget andet. Jeg troede, at det handlede om logik, og at vi alle var indrettet sådan.

I dag registrerer jeg dagligt lignende situationer, men nu ved jeg, at det er energierne omkring mig, og hvordan jeg skal bruge dem.

Jeg er født og opvokset i Kolding, gået på Handelsskole og været i lære som allround kontorassistent. Herefter har jeg arbejdet som sekretær på kontor i Kolding, København, London og Dublin. Jeg har altid været et udpræget serviceorgan, og gjort hvad jeg kunne for at hjælpe andre.

I dag brænder jeg stadig for at hjælpe andre - DIG -  på et plan hvor det forbedrer din livskvalitet og giver dig mere overskud i hverdagen.

Siden jeg kom hjem fra udlandet igen i 2002 har jeg arbejdet fokuseret på min personlige udvikling, åbnet for energierne og lært at håndtere dem. Denne rejse er foregået i tæt samarbejde med min søster, og med stor opbakning fra mine forældre. Jeg er så heldig at dele disse evner med hele min familie.

For at arbejde mere med det spirituelle og for at udvikle os, startede min søster og jeg i 2004 en cirkel med 4-6 seriøse medlemmer. Her mødtes vi fast hver anden uge i 3 år.

Sideløbende har jeg uddannet mig i
* Transformationshealing og
* TFT

I mine behandlinger har jeg altid clairvoyancen med ind over til at guide mig ind til sagens kerne, og vejlede dig bedst mulig. 

Mine største læremestre er mine åndelige vejledere, med hvem jeg har et tæt samarbejde. De lærer mig alt, hvad jeg skal bruge hen ad vejen. Jeg lærer nyt hver dag.

Deres hjælp er jeg dybt TAKNEMLIG for.

 

 

 

    


---o0o---

"Først, så tillykke med din hjemmeside.. utrolig flot. Jeg glæder mig til vores fortsat gode samarbejde når jeg vender tilbage fra barsel.

Jeg kan kun give dig positiv omtale, da du både som person, men også som behandler giver dig tid til hvert enkelt menneske, der henvender sig.. dine behandlinger virker, og vupti så er man bare glad, når man har været sammen med dig.

Du er et stort menneske med mange erfaringer i din aura... benyt dem til andre."

---o0o---

"Ih hvor er jeg stolt af dig. Jeg er så glad på dine vegne. Og sikke malerier...wow :0)

Nu gi´r du den bare hele verden Annette ... Vi har jo ventet på dig længe.

En kanon flot hjemmeside iøvrigt.
Stort knus herfra: Klinik Englefryd"

 

 

 

 

 

 

 

Anno-Art.dk v/Annette Olsen