Anno-Art 

 

 

Tilbage til "behandlinger"

ALT-I-EEN-SAMTALEN

Har du brug for at finde fokus i hverdagen igen?
Nu tilbyder jeg en hel ny form for "coaching".
En allround samtale og behandling i et.

Kender du det, at du ikke ved hvilken vej du skal gå, om det er det rigtige job du har søgt/accepteret, du står overfor et valg, du har mistet overblikket, mistet fokus på dit mål. Du føler dig måske rodløs, har mistet gejsten og måske modet til at forfølge din drøm.

Når det hele "vælter" for dig, når alt er kaos indeni, når du ikke kan overskue, hvor du er på vej hen, hvad du laver, eller hvor du skal starte eller slutte, så benyt dig af denne samtale, hvor du med min hjælp får ryddet op i dit tankemylder, og får styr på dine tanker, idéer og mål lige nu.

Bliver det nødvendigt, vil jeg her kombinere med healing, clairvoyance eller de fantastiske teknikker fra transformationshealingen til at fjerne evt. blokeringer.

---o0o---

"Jeg fik ro i hovedet og sat mig et mål. Målet havde været der før, men var blevet blokeret. Blokeringen forsvandt.
Jeg var glad og tilfreds bagefter og har det godt med at være endnu mere selvsikker. Det sidste var specielt godt, hvor jeg skulle lukke øjnene og forestille mig i de forskellige situationer. Der kom der ro i tyfonen i hovedet. Det var rigtig rart."

---o0o---

"Tusind tak for igår!

Dine trygge rammer, sammen med din rolige varme udstråling gjorde, at jeg hurtigt og let kom i gang med at fortælle om mig selv.

Jeg fik vendt mange tanker og problemløsninger hos dig, og gik fra dig med en følelse af afklaring.

Tusind tak for din hjælp."

---o0o---

 

"Jeg vil starte med at sige, at jeg synes, du er utrolig dygtig til det her. Jeg synes, det var rigtig trygt og rart, og synes jeg fik styr på en masse tanker og idéer mens samtalen stod på. Mine forventninger var vel, at jeg gerne ville finde ud af, hvad vej jeg skulle for at komme videre, og det kom jeg også under samtalen.
Jeg vil klart anbefale dig til andre, da jeg synes det er super godt, det du laver."

 

---o0o---

"Jeg synes det var en super spændende samtale. Har fået godt mod på at meditere og blev inspireret at prøve de forsk. behandlingsteknikker.
Det med roen kom vi jo frem til var afgørende, og det var rigtigt fedt at få bekræftet.
Desuden fik jeg også det ud af samtalen, at vi kom frem til at det hele med spændingerne, min sociale angst og stammen alle skyldes det samme kerneissue, og at det havde med to specifikke af chakraene at gøre.
Alt i alt var jeg rigtig glad for samtalen og den har fået mig til at indse, hvor visse af mine problemer ligger. Og jeg har meget taget det med at søge roen med mig hjem.
Tusind tak for det!"

 

 

 

 

    


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Anno-Art.dk v/Annette Olsen